Verhalen en boeken

Jouw levensverhaal of dat van iemand anders in een boek? Dat kan! Via een interview verzamel ik informatie en verwerk dit in een verhaal op maat: een boek dat bij de verteller past qua toon, stijl en natuurlijk vooral qua inhoud. 

Misschien bestaat je bedrijf twintig jaar, reden voor een feestje. Een mooie gelegenheid om een boek te laten maken over de geschiedenis van het bedrijf. Door middel van interviews verzamel ik informatie verzameld en schrijf ik een tekst op maat waarbij de unieke eigenschappen van jouw bedrijf naar voren komen. Een boek of artikel dat qua toon, stijl en vooral qua inhoud, past bij jouw bedrijf.

Verder schrijf ik volop verhalen voor kinderen. Jasmijn bijvoorbeeld verzon als kleuter al fantastische verhalen. Zij vertelde en ik schreef. Ieder kind heeft recht op een eigen verhaal. Naar aanleiding van een gesprek met je kind, schrijf ik zijn of haar verhaal. Lastig voor een kind om dit zelf te verzinnen maar wel zin om te lezen? Dan bedenk ik een tekst waarin uw kind de hoofdrol speelt!
Misschien heb je behoefte aan een verhaal rondom een bepaald thema. Bijvoorbeeld in het kader van een kinderpartijtje over prinsessen of piraten. Ook dan kun je bij mij terecht.

Belangstelling voor een verhaal op maat? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 38255137