Passend onderwijs – passende teksten

Worstel je met een tekst voor een schoolgids, brochure, flyer of website? Ik help je graag! Daarbij maak ik gebruik van mijn ervaring in het onderwijs. Dat doe ik overigens ook als educatief auteur.
Zo schrijf ik onder andere voor de methode Veilig leren lezen en maak ik lessen voor Kleur op school. Als programmacoördinator van de Beter Lezen Dag blijf ik op de hoogte van de nieuwste inzichten rondom lezen. Dat helpt om ook als educatief auteur goede teksten te schrijven.

Kortom:
voor een passende tekst heb je jouw schrijver gevonden.

Workshops leesmotivatie

Zowel voor kinderen als volwassenen geef ik workshops rondom leesmotivatie. Hieronder vind je een korte beschrijving van de mogelijkheden. Maar ik werk graag op maat dus neem vooral contact op voor overleg.

Voor ouders, leerkrachten, onderwijsassistenten en PABOstudenten!
Hoe zorg je ervoor dat een kind (weer) plezier krijgt in het lezen?
In een uur durende workshop krijg je handvaten aangereikt om kinderen te enthousiasmeren voor lezen.
Boeken kan via de schrijverscentrale.

Workshops voor kinderen

Websites, brochures en flyers

Websites en brochures geven vaak een belangrijke indruk van je bedrijf. Misschien heb je niet de juiste schrijfstijl om duidelijk te maken wat je wil zeggen. Ik schrijf jouw verhaal zodat dit past bij wat je mondeling vertelt.

Eerder schreef ik teksten voor onder andere Samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond en diverse scholen. Ook schreef ik voor organisaties zoals Kenniscentrum Gezin Centraal, welzijnsorganisatie Dock en het Centrum voor Cultuurvertolking Lokaal 0.