Een monster met kaken
Na de succesvolle boeken ik woon in een koek en iets met een muts, is de Schakelreeks in augustus 2012 uitgebreid met het boek:
Een monster met kaken

Wederom een samenleesboek dat bruikbaar is bij Veilig leren lezen en het Connectprogramma.

Boeken Schakelreeks

Boeken om samen te lezen: De Schakelreeks

Samen lees je meer! Samen lezen stimuleert en is bovendien gezellig. Boeken in de Schakel-reeks zijn voor beginnende lezers, samen met een ander. Om extra te oefenen én voor je plezier!
In de boeken van de 'Schakel-reeks' vind je mooie, grappige en spannende verhaaltjes met uitnodigende, kleurrijke illustraties.

voorkant boek        
 

- Geschikt om samen te lezen
- Met vetgedrukte woorden om zelf te lezen in verhaaltjes én plaatjes
- Voor begin groep 3 of daarna (ik woon in een koek) en voor midden groep 3 (iets met een muts) en eind groep 3 (Een monster met kaken) Maar ook in groep 4 te gebruiken.
- Met tips voor het samen lezen
- Met gratis bijwijzer
- Volgens de nieuw aangeleerde letters in de eerste zes kernen van Veilig leren lezen (ik woon in een koek), (iets met een muts) en kern 9 t/m 12 (Een monster met kaken)
- Speciaal ontwikkeld bij Connect Klanken en Letters (ik woon in een koek) en Connect Woordherkenning (iets met een muts en Een monster met kaken) Een aantal teksten in Een monster met kaken is ook bruikbaar bij Connect Vloeiend Lezen.
- Met gratis te downloaden kant-en-klare connectrijtjes bij doelletters
- Voor op school, in de logopedie- en dyslexiepraktijk én voor thuis!