Letters vergroten

Gevonden schrijver

Schrijven is mijn vak en doe ik met plezier! In een toegankelijke stijl zodat een tekst ontstaat die voor een grote groep mensen prettig leesbaar is. Dat niet iedereen makkelijk leest, werd mij al snel duidelijk in mijn werk als leerkracht op een school voor kinderen met communicatieproblemen. Daarom schrijf ik ook teksten voor kinderen voor wie het leren lezen niet vanzelfsprekend verloopt: De Schakelreeks bestaat uit de volgende boeken:
- ik woon in een koek
- iets met een muts
- Een monster met kaken
Dit zijn boeken voor kinderen om samen te lezen met een ander.

Tevens geef ik voorlichting aan ouders over leesmotivatie. Hoe houd je het leren lezen leuk?
Ook geef ik workshops aan kinderen over onder andere het schrijven van een verhaal.

In het onderwijs en in orthopedagogische instellingen leerde ik veel verschillende kinderen kennen. Kinderen met een verstandelijke beperking, autisme, ADHD. Wat ik vooral van hen leerde, is dat ieder kind uniek is, ongeacht het stempel. Dit helpt mij bij het schrijven van artikelen en verhalen over, en voor, deze kinderen.

Twintig jaar ervaring in de begeleiding van groepen kinderen, daarnaast de nodige scholing op orthopedagogisch vlak, die zet ik in bij het schrijven van verhalen, artikelen en columns. Maar ook op andere gebieden kan ik u als tekstschrijver en voorlichter van dienst zijn. Zie hiervoor de optie 'mogelijkheden.'

Ik ben Annemarie Jongbloed. Met veel plezier schrijf ik uw verhaal!
CONTACT

U kunt mij bereiken

via e-mail:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Of per telefoon:

06 38255137

Met vriendelijke groet,
Annemarie Jongbloed.

Twitter:  http://twitter.com/A_Jongbloed

 

template-joomspirit